Estera logo

Medicinska mikropigmentacija Areole - ESTERA

Rak dojke najčešća je zloćudna bolest u žena, a gotovo svaka osma žena oboljeva od raka dojke. Rak dojke je drugi po redu vodeći uzrok smrti od raka u žena (nakon raka pluća).
Kirurško liječenje je uobičajeni način liječenja raka dojke. Liječnik će vam izložiti različite oblike operativnog zahvata te vam objasniti pogodnosti i rizike svakog oblika.
Poštedna operacija dojke predstavlja uklanjanje zloćudnog tkiva dojke uz malo okolnog, zdravog tkiva. Pri tome se normalan izgled dojke može sačuvati u velikoj mjeri.Mastektomija predstavlja uklanjanje cijele dojke. Postoji nekoliko postupaka mastektomije koje je danas moguće izvesti.
Cilj rekonstruktivne plastične kirurgije jest vratiti simetriju između dvije dojke. Postupak se izvodi kako bi se zamijenila koža, tkivo dojke i bradavica uklonjena tijekom mastektomije.

Kozmetički salon “Estera” je prvi koji u Hrvatsku dovodi najnovije metode mikropigmentacije skalpa, ožiljaka, areole i bradavice!

MEDICINSKA MIKROPIGMENTACIJA AREOLE, BRADAVICE I OŽILJKA je tehnika mikropigmentacije koja se radi ukoliko areola i bradavice nisu sačuvane,nema ih ili su nejednake, djelomične, ožiljkaste i sl.

Nakon mastektomije i rekonstrukcije dojke oporavlja se volumen, ali ne i areola dojke. To često dovodi do psihičkih problema kod pacijenta.

  • u slučaju kada jedne areole nema,oslanjamo se na zdravu areolu kao referenca za postavljanje parametara boja i oblika: takav način daje najbolji mogući prirodni i simetričan rezultat
  • u slučaju odsutnosti obje areole, pokušavamo s primjenom parametara boja, oblika i drugih pojedinosti najprikladnijih za morfološku karakteristiku klijenta. Kao rezultat dobije se najprirodniji i simetričan izgled
  • u slučajevima gdje sama bradavica nije obnovljena ili je nema, s bojama stvaramo 3D efekt koji u potpunosti daje izgled volumena u bradavici
  • mikropigmentacijom možemo kamuflirati bjelkaste ožiljke koji ostaju oko areole

MOB: 091 566 0477

CIJENA:

    • obje areole 400€  3013,80kn
    • jedna areola  270€   2034,32kn
    • ožiljka oko areole 200€   1506,90kn

EUR (tečaj 7,53450)

Porezni obveznik nije u sustavu PDV-a, prema čl. 90.st.2 oslobođenja obračuna PDV-a!

ANAMARIJA ČABAJ EX HORVAT

dermaestetičar i permanent make up artist