Estera logo

Medicinska mikropigmentacija - Vitiliga - ESTERA

VITILIGO

Vitiligo je stečena ograničena depigmentacija kože koja je sklona širenju i često se javlja s drugim bolestima.Obolijevaju podjednako osobe oba spola. Vitiligo može početi u bilo kojoj životnoj dobi no najčešće se pojavljuje između 10. i 30. godine života. Podatak da još neki član obitelji ima vitiligo nađe se u oko 30% bolesnika.
Pojavu depigmentiranih žarišta na koži uzrokuje uništenje pigmentnih stanica (melanocita) u epidermisu. Postoji više teorija o uzrocima i mehanizmu uništenja melanocita, koje se međusobno dopunjuju, ali nijedna nije razjašnjena u potpunosti. Određeni provocirajući čimbenici poput emocionalnog stresa, sunčanih opeklina te ponavljanjih trauma mogu utjecati na neposrednu pojavu bolesti.

Kozmetički salon “Estera” je prvi koji u Hrvatsku dovodi najnovije metode mikropigmentacije skalpa, ožiljaka, areole ,bradavice i vitiliga!

MEDICINSKA MIKROPIGMENTACIJA VITILIGA je tehnika popunjavanja depigmentiranog dijela i izjednačavanja boje s zdravim dijelom kože. Micropigmentacija ne liječi bolest, ali pomaže onima koji zbog nje pate jer daje vizualno zadovoljavajuće rezultate.

 

CIJENA:

  • 90-minutni tretman 2000,00 kn

Porezni obveznik nije u sustavu PDV-a, prema čl. 90.st.2 oslobođenja obračuna PDV-a! 

MOB: 091 566 0477

ANAMARIJA ČABAJ EX HORVAT

dermaestetičar i permanent make up artist