Estera logo

Mikropigmentacija skalpa i ožiljaka - ESTERA

Estera kozmetički salon prvi u Hrvatskoj efikasno rješava totalno bezbolnom mikropigmentacijskom metodom prekrivanje ožiljaka na glavi, probleme ćelavosti, prorijeđene kose i kod žena i muškaraca.

Mikropigmentacija skalpa i ožiljaka je metoda pigmentacije kože glave i tehnika kojom se nadomješta gubitak kose kod žena i muškaraca, a može pomoći i kod alopecije i prikrivanja ožiljaka. Ako se želite rješiti prorijeđene kose ili ćelavosti potpuno bezbolnom metodom ova metoda mikropigmentacije je upravo za Vas.

Mikropigmentacija kože glave ili vlasišta (skalpa) podrazumijeva ubacivanje pigmenta mikroiglom u epidermis glave, na mjestima gdje je nekada bila kosa, ali je usljed različitih faktora došlo do gubitka kose ili prorjeđenosti. Odlično rješenje kako za muškarce, tako i za žene koje imaju ovakav problem.
Prednosti nad operativnom tehnikom (transplatacijom kose) su sljedeće: daleko brže dođemo do krajnjeg rezultata, nema oporavka što znači da odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svakodnevnim obvezama, nema nikakve bolnosti osim laganog subjektivnog osječaja peckanja, nakon 2 do maksimalno 4 tretmana „puniji“ i gušći izgled kose. Naravno, ovaj tretman je i pristupačniji, nosi minimalan gotovo nikakav rizik i daleko manje košta nego tranplatacija kose.
Tretman mikropigmentacije odlično simulira dojam guste kose nakon brijanja glave. Kod onih koji imaju dužu kosu, ali mjestimično prorjeđenu, mjesta na kojima kosa nedostaje se uspješno popunjava pigmentom i stvara se dojam gustoće.
Trajanje rezultata je individualno i ovisi o puno faktora. U pojedinim slučajevima rezultat traje i do 4 godine, ali prosjek je između 1.5 – 2.5 godine, a onda je potrebna korekcija. U pojedinim slučajevima potrebna je vrlo mala korekcija, a to zavisi od mnogo faktora (izlaganje suncu, metabolizam, briga o vlasištu, itd). Klijent je taj koji će doprinijeti samom rezultatu i trajnosti tretmana ovisno o tome kako brine o vlasištu.
Pigment neće potpuno i u cjelosti nestati, već će mjestimično blijediti kada je vrijeme za korekciju.

CIJENA:

  • LASERSKO UKLANJANJE pigmenta na glavi  100€  753,45kn
  • tretman mikropigmentacije 300€ 2260,35kn

EUR(tečaj 7,53450).
Porezni obveznik nije u sustavu PDV-a, prema čl. 90.st.2 oslobođenja obračuna PDV-a!

Javite se s povjerenjem!

MOB: 091 566 0477

ANAMARIJA ČABAJ EX HORVAT

dermaestetičar i permanent make up artist

] https://www.youtube.com/watch?v=T4z94vjUD90 https://www.youtube.com/watch?v=TlqDd0xvlig https://www.youtube.com/watch?v=6DHpDrlDmzU https://www.youtube.com/watch?v=EoLmiKjrtF8