Estera logo

O nama - kozmetički salon Estera Osijek

“ESTERA” nudi najučinkovitije metode u svijetu njege i ljepote i preparate visoke kvalitete brinući prvenstveno o vašem zdravlju uz individualni pristup i stručno osoblje s dugogodišnjim iskustvom.

VLASNIK: ANAMARIJA HORVAT dermaestetičar i permanentni make up artist
OIB:65023979793

Kod rada me vodi entuzijazam i strast!
Strast u otkrivanju nečeg novog što me potiče da konstantno nastavljam širiti svoja znanja koja me dovode do poboljšanja kvalitete u radu i životu općenito.
Smatram da kvaliteta nastaje ako se uvijek pitamo, da li bi moglo bolje, da li smo se dovoljno potrudili iz želje da bi naš rad i trud koristio svima ,a ne samo nama ili našem interesu.
Kod rada me vodi i želja da pomognem drugima u njihovoj problematici i borbi s određenim estetskim problemom uz uvjerljivu argumentaciju.
Kozmetiku i sve vezano za nju, jako volim. Kad nešto jako voliš onda nastojiš to raditi najbolje što možeš, a da bi to tako radio osim ljubavi potrebna su znanja i stečene vještine. Kozmetičku profesiju u posljednjim desetljećima prati negativan trend i razni stereotipi, želja mi je razbiti takav trend i doprinjeti povratku ugleda. Najveći problem kozmetičara je nedostatak ključnih znanja koje stavljaju struku u depriviligiran položaj. Time se dopušta manipulacija od strane proizvođača, brendova i lažne konkurencije na tržištu. Mnogi stavljaju kapital na prvo mjesto, a ne klijenta, što je vrlo kontradiktorno.
Konstantnim širenjem znanja i standardizacijom kozmetičke struke omogućuje se kritičko vrednovanje uz pravu argumentaciju koja uvijek mora biti poštena i stručna. Ne vjerujem u brza rješenja, ali smatram da je puno toga uz znanje, rad i upornost dostižno. Tako klijent postaje sugovornik i donositelj pravilne odluke.

OBRAZOVANJE:

2004.g.  stekla diplomu VIZAŽISTE – “PROFOKUS” ZAGREB

2006.g.  stekla diplomu MAJSTOR KOZMETIČAR – ZAGREB

2012.g. stekla certifikat kao PMU (PERMANENTNI MAKE UP) stručnjak i MEDICAL PMU ( MEDICINSKA MIKROPIGMENTACIJA SKALPA, OŽILJAKA I AREOLE) stručnjak

2017.g. stekla diplomu DERMAESTETIČAR -LJUBLJANA

DERMAESTETIČAR

Dermaestetičar je specijalist za dermaestetsku terapiju tzv. područnu terapiju primarnih problematika kože i njezinih fizioloških promjena. Prepoznajem različite primarne probleme kože, razumijem mehanizme njihovog stvaranja, koji zbog pogrešnog tretiranja ili netretiranja vode u pogoršanje stanja kože. Sa prepoznavanjem i pravilnim odabirom različitih derma-kozmetičkih terapeutskih pristupa, ciljno sam usmjerena u poboljšanje fizioloških funkcija kože. Svojim klijentima omogučavam efikasna rješenja i vidljive rezultate. Moje stručne odluke temelje se

na objektivnim znanstvenim spoznajima (EBC pristup-međunarodni certificiranini sistem za kompetencije osoblja). Svojim klijentima pružam profesionalne usluge, neovisne od trendova brendova na tržištu.

Od 1998. – 2009. g. živjela sam u Zagrebu gdje sam pohađala Prirodoslovnu školu “Vladimira Preloga” i završila i stekla zvanje KOZMETIČAR te nakon završene škole radila. Usavršavala se na edukacijama i kongresima u Parisu, Munchenu i Bolognue.

ZAPOSLENJE:

Od 2001.-2006. g. radila sam i stjecala iskustvo kao kozmetičar i visažist, a kasnije i kao voditelj salona u kozmetičkom centru ¨SLAP¨ Tkalčićeva 15, Zagreb.

Od 2006. – travnja. 2009. g. radim u privatnoj poliklinici za dermatologiju i venerologiju ¨DERMANGIO¨ Pod zidom 10, Zagreb, kod dr. sc. Maje Ceković i uz prim. dr. sc. Lenku Oremović kao majstor kozmetičar stičem znanje i također u asistenciji  prof.dr.sc.Davoru Mijatovć dr.med. ,pri malim operativnim zahvatima stičem određene vještine i iskustva.

Nakon stečenog iskustva i znanja od vrhunskih stručnjaka vraćam se u svoj voljeni grad Osijek i krajem travnja 2009.g. otvaram kozmetički salon ¨ESTERA” gdje ću nadam se raditi do kraja života.

Zašto naziv salonu “ESTERA “?

ESTERA je jedna od mnogih jakih žena iz Biblije vrijedna divljenja i  slijeđenja. Ja sam svoju inspiraciju i uzor vidjela baš u njoj kao i u preostalim ženama iz Biblije. Biti kraljica poput Estere ,mudra poput Ane ili biti žena koja preobražava kao Marija ili pak samosvjesna kao Tamara, Eva kao majka, Sara koja se smije, borac kao Judita, MOGUĆE JE SVAKOJ ŽENI ako to zaista želi biti, postati, a pri tome ostati svoja, jedinstvena. I od tuda je slogan salona “NITKO NIJE KAO TI”. Svi mi imamo slobodu postati ono što želimo BITI!

P.S.: I da dodam još jedan slogan kojim sam odgajana u obitelji:”KADA TI JE BOG NA PRVOM MJESTU TADA SU TI SVI DRUGI NA PRAVOM MJESTU!”

Vama na usluzi uz Božju pomoć,

Anamarija

RADNO VRIJEME je po dogovoru od PON.-SUB.!
I.Gundulića 23 / III. kat
OSIJEK
MOB. :091 566 0477
OIB: ‎65023979793
E-mail: estera.osijek@gmail.com

ANAMARIJA ČABAJ EX HORVAT

dermaestetičar i permanent make up artist

https://www.youtube.com/watch?v=PpGCVFQZP5o&feature=share