Estera logo

O nama - kozmetički salon Estera Osijek

“ESTERA” nudi najučinkovitije metode u svijetu njege i ljepote i preparate visoke kvalitete brinući prvenstveno o vašem zdravlju uz individualni pristup i stručno osoblje s dugogodišnjim iskustvom.

VLASNIK: ANAMARIJA HORVAT dermaestetičar i permanentni make up artist
OIB:65023979793

Kod rada me vodi entuzijazam i strast!
Strast u otkrivanju nečeg novog što me potiče da konstantno nastavljam širiti svoja znanja koja me dovode do poboljšanja kvalitete u radu i životu općenito.
Smatram da kvaliteta nastaje ako se uvijek pitamo, da li bi moglo bolje, da li smo se dovoljno potrudili iz želje da bi naš rad i trud koristio svima ,a ne samo nama ili našem interesu.
Kod rada me vodi i želja da pomognem drugima u njihovoj problematici i borbi s određenim estetskim problemom uz uvjerljivu argumentaciju.
Kozmetiku i sve vezano za nju, jako volim. Kad nešto jako voliš onda nastojiš to raditi najbolje što možeš, a da bi to tako radio osim ljubavi potrebna su znanja i stečene vještine. Kozmetičku profesiju u posljednjim desetljećima prati negativan trend i razni stereotipi, želja mi je razbiti takav trend i doprinjeti povratku ugleda. Najveći problem kozmetičara je nedostatak ključnih znanja koje stavljaju struku u depriviligiran položaj. Time se dopušta manipulacija od strane proizvođača, brendova i lažne konkurencije na tržištu. Mnogi stavljaju kapital na prvo mjesto, a ne klijenta, što je vrlo kontradiktorno.
Konstantnim širenjem znanja i standardizacijom kozmetičke struke omogućuje se kritičko vrednovanje uz pravu argumentaciju koja uvijek mora biti poštena i stručna. Ne vjerujem u brza rješenja, ali smatram da je puno toga uz znanje, rad i upornost dostižno. Tako klijent postaje sugovornik i donositelj pravilne odluke.

OBRAZOVANJE:

2004.g.  stekla diplomu VIZAŽISTE – “PROFOKUS” ZAGREB

2006.g.  stekla diplomu MAJSTOR KOZMETIČAR – ZAGREB

2012.g. stekla certifikat kao PMU (PERMANENTNI MAKE UP) stručnjak i MEDICAL PMU ( MEDICINSKA MIKROPIGMENTACIJA SKALPA, OŽILJAKA I AREOLE) stručnjak

2017.g. stekla diplomu DERMAESTETIČAR -LJUBLJANA

DERMAESTETIČAR

Dermaestetičar je specijalist za dermaestetsku terapiju tzv. područnu terapiju primarnih problematika kože i njezinih fizioloških promjena. Prepoznajem različite primarne probleme kože, razumijem mehanizme njihovog stvaranja, koji zbog pogrešnog tretiranja ili netretiranja vode u pogoršanje stanja kože. Sa prepoznavanjem i pravilnim odabirom različitih derma-kozmetičkih terapeutskih pristupa, ciljno sam usmjerena u poboljšanje fizioloških funkcija kože. Svojim klijentima omogučavam efikasna rješenja i vidljive rezultate. Moje stručne odluke temelje se

na objektivnim znanstvenim spoznajima (EBC pristup-međunarodni certificiranini sistem za kompetencije osoblja). Svojim klijentima pružam profesionalne usluge, neovisne od trendova brendova na tržištu.

Od 1998. – 2009. g. živjela sam u Zagrebu gdje sam pohađala Prirodoslovnu školu “Vladimira Preloga” i završila i stekla zvanje KOZMETIČAR te nakon završene škole radila. Usavršavala se na edukacijama i kongresima u Parisu, Munchenu i Bolognue.

ZAPOŠLJENJE:

Od 2001.-2006. g. radila sam i stjecala iskustvo kao kozmetičar i visažist, a kasnije i kao voditelj salona u kozmetičkom centru ¨SLAP¨ Tkalčićeva 15, Zagreb.

Od 2006. – travnja. 2009. g. radim u privatnoj poliklinici za dermatologiju i venerologiju ¨DERMANGIO¨ Pod zidom 10, Zagreb, kod dr. sc. Maje Ceković i uz prim. dr. sc. Lenku Oremović kao majstor kozmetičar stičem znanje i također u asistenciji  prof.dr.sc.Davoru Mijatovć dr.med. ,pri malim operativnim zahvatima stičem određene vještine i iskustva.

Nakon stečenog iskustva i znanja od vrhunskih stručnjaka vraćam se u svoj voljeni grad Osijek i krajem travnja 2009.g. otvaram kozmetički salon ¨ESTERA” gdje ću nadam se raditi do kraja života.

RADNO VRIJEME je po dogovoru od PON.-SUB.!
I.Gundulića 23 / III. kat
OSIJEK
MOB. :091 566 0477
OIB: ‎65023979793
E-mail: estera.osijek@gmail.com

ANAMARIJA ČABAJ EX HORVAT

dermaestetičar i permanent make up artist

https://www.youtube.com/watch?v=PpGCVFQZP5o&feature=share